Szilágyi Erzsébet
Post
Ma igazat szóltam,
nem tört be a fejem,
kicsuktak az ajtón,
rám se rittyentenek.
Ez ma ám a trendi,
ki tudja még meddig,
Őistensége lett
a névtelen szerki.
Azt üzenem neki,
húzza el a csíkot;
A vagy B! - mindegy is,
gőgödben a sírod.
Ha az igaz szóra,
nálad "kuss" a válasz,
egyre kevesebben
állnak majd glédába.
Vannak ma még buták,
gerinctelen senkik,
akik hajbókolnak,
talpalatnyi helyért.
Ugyan már, főnök úr,
hogyan lett hatalmad?
Gondolkodj! - bár nem tudsz,
alatt-valók tartnak!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-07-24 17:04:39 Utolsó módosítás ideje: 2013-07-24 17:12:10
|
|
|