már tervezik
a hazányi rezervátumot.
helyben
megépítenék (lenne rá uniós
forrás apadó kasszából is bőven)
rodostót, az intranzigens véneknek
turint, érzékeny lelkületűeknek
all inclusive döblint, és igény szerint
kufsteinben is otthon – egész pontosan:
itthon – lehetne, ki romantikára
vágyik. skanzenbe zárva kit zavarna
a tájba nehezen simítható múlt?
csak empátiával adható helyes
válasz. közéleti viták tükrében
be kell látni, bizonyosan lennének,
akik tiltakoznának a hátrányos
megkülönböztetés ellen. számukra
készülne a
galérie des cotelle
pontos mása, amelynél minden évben
együtt tarthatnának koszorúzási
ünnepséget külországból érkező
notabilitások és meghívóik.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-07-22 11:52:36
Utolsó módosítás ideje: 2013-07-22 11:52:36