Az utolsó vers
Milyen lesz az utolsó versem?
Nem tudhatom, milyennek látszik,
Lesz-e majd benne elkeverten
minden szín, ami még virágzik,
az, hogy holnap mi foglalkoztat,
gyorsabb lesz-e a szívverésem,
újabb gondolatokat hozhat
öntudatlanul is a végem?
Találnak benne az ítészek
kivetnivaló mondatokat,
tudják, milyen a fecskefészek,
ha nem láthatták még azokat?
Valami talán mássá teszi
a legutolsó-előttitől,
az olvasó majd észre veszi,
hogy benne az út lefele dől,
s elérkezhet ehhez a vershez,
vagy egy másikhoz, lehetséges.
Soha nem lehettem türelmes,
aki olvas, ebből mit érez?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-06-24 04:59:38
Utolsó módosítás ideje: 2013-06-24 05:04:02