gödörben
hallgatózom. szíved csendes.
nem érek fel hozzád éjjel.
kitöltötted már a teret,
abban más már sose fér el.
szemben velem hold enyeleg,
csillagoknak lenne párja.
szeretkezne, de nem lehet,
a combjaik összezárva.
itt maradok, jó ez nékem,
ha föld kérge elragadna.
követ rakjál fölém kérlek,
ha az Isten megtagadna.
kapargatom. az nem az ég.
csak az ásó széle villant.
a méret itt éppen elég.
lelkem úgyis hozzád illan.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-06-19 14:51:33
Utolsó módosítás ideje: 2013-06-19 14:51:33