víg nyomorúság
tán a legpirosabb-fehérebb
slendriánul magyar performance
volt mikor áldott zöld szavakkal
az életet fiam fejhangon
víg halálra fordította le
(egyszer élünk - amerikai
óriás kamu-égbolt alatt)
a szomszédunk nemzetiszínű
kócos pepiben sikítozta
a Byealex sísapkás Dalát,
törpe-óriás sommázta így:
„az Aba Botond nem kap kotont „
verseink tündék ámde-létünk
egy a hazát-házat elmosó
szívröhejbe-magzatvízbe fúlt
más hitlert avattunk cigánnyá
szabadság-showban tűrt petőfik
szóvicces kicsi legyek voltunk
utolsó kis zümm az elnyomó -
mégis oly kedves tenyér alatt
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-06-10 21:31:17
Utolsó módosítás ideje: 2013-06-10 21:31:17