Talán vágyak voltak
Kérdéseket kaptam a jövőről,
megharaptam a szám,
nincsenek válaszok
Szeretnék megszelídülni,
réten virágot szedni,
szerelemben hinni,
élni eleven emberként,
tisztító könnyeket arcomra,
ne érezzem hogyan lettem,
az élet bús képű lovagja,
Mert már elvesztett a báj ,
ami sohasem volt talán.
Csak ülök az éjszakában,
elvesztett vágyak már,
többé nem is fájnak?
Nem tudom most sem,
talán tudni sem szeretném.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-06-10 01:32:47
Utolsó módosítás ideje: 2013-06-10 01:32:47