Tizenegy Méter Hosszú
Egy Méter Széles
Hetven Centi Magas
Érzéketlen Rideg Eszköz
Mini Homokdombokkal Övezve
Elsodorhat Téged Is
Ahogy Az Élet Magával
Ide-Oda Rángatva Semmilyen Célt Nem Adva
Messze Hol Nem Jártál Még
Sehová Semmikor Senkivel Sehogy
Itt Meg Lehet Állni
De Kinn Süvít
A Nagybetűs SZÉL