Huszonöt év
Mostanában mindennap meghaltál,
újra eltemetlek emlékeimben,
utolsó jó éjt mese még kellene,
ha a hit nem lenne por és hamu.
Én már végleg elengedlek,
őriztelek rab madárként,
a múlt sötét gödörként elnyelt
ha lennél talán megmentenél.
Bárányból már farkas lett.
Mondj egy imát értem Apa
Félárváidért, hitvesedért.
Az elenyészett jövőképekért.
Érdemtelenül is erre kérlek.
Egyre szürkébbek a napok.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-05-28 12:49:45
Utolsó módosítás ideje: 2013-05-28 14:12:28