Madárfütty némaság
Hat bot kártyát dob a tarot,
haláli szerelmet jósol a kártya,
madárfütty az éjszakában,
néma gyerek zokogását hallom,
elvetélt vágyakat seprek,
ha eljön újra a vörös pirkadat,
némaság tépné hangszálaimat,
gondolatfoszlányokba veszek,
cigarettafüst szeretőként átölel,
behunyom a szemen ha álom szédít,
néma gyerek kacag a napba,
madárfütty vagyok az oroszlán gyomrában,
vigyorogna a májusi nappali fény,
ha tudna szegény,
máglyarakáson táncol a bánat,
démonok ostorozzák a deprimáltat.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-05-22 13:06:21
Utolsó módosítás ideje: 2013-05-22 13:06:21