Apránként Hatalmasodó Hamisítások gödre
Jó vagy és velem is messzire jutnál, hazudom.
nekem így kellesz, nem hazudok, most ennyi.
Anyámat a semmi ágabogáról hazudozom enni,
fiamat, lányaimat sör mellett hazudom, ők is
füllentenek éppen, futnak követektől követőkig.
Felhőszakadások leve cserepes számig fröccsen.
Csak igazán nagy zivatarban csomagolnék össze,
még ha az ámítás dagadó terhe több is a sorsnál:
vinném magammal az útra el sohasem hazugtól
Mély léptekkel mennék, szekerem, igazam tolnám.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-05-18 07:21:03
Utolsó módosítás ideje: 2013-05-18 07:21:03