Világtalan szerelem
Azt mondják, szemesnek áll a világ.
Én nem látok.
Vakságom ellenére is szemrevaló
teremtés vagyok. Naponta érzem,
hogy a férfiak majd felfalnak a szemükkel.
Én is imádom őket. Igaz, sokszor
szemhunyásnyit sem alszom miattuk.
Főleg azokba szeretek bele, akiknek
már a szeme se áll jól.
Ők az én szemem világa.
Szerelmes óráinkon ezt a szemükbe is mondom.
Ahelyett, hogy örülnének, elhagynak.
Szememre vetik szemtelen nyíltságom. Balgák.
Nem látnak a szemüktől. Nem sokáig bánkódom utánuk.
Amit a szem nem lát, azért a szív se fáj.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-05-16 20:45:43
Utolsó módosítás ideje: 2013-05-16 20:45:43