írógörcs
az írás beteges félelem az egyedülléttől pótcselekvés
a gátlás teljes hiánya
tintaszagot kibocsátó fájdalom
mint egy madárbetegség a tollat és a költőképességet érinti
szavak ismételgetésére irányuló kényszer
iszonyérzés bizonyos név vagy kifejezés hallatán
a csontvéső mozgás motorossága
egyivarú szaporodás szűz papíron
céljai érdekében bármilyen eszközt felhasznál
a jól alkalmazott kegyetlenség
szeretetet és rettegést kelt olvasójában
hogy higgyen olyasmiben ami meggyőződéseivel ellentétes
a költő a nyomasztó álmok parazitája
árulkodó jel a köröm karommá válása
ez az irodalmár mentsége arra hogy senkivel nem fog kezet
2013
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-05-13 17:49:02
Utolsó módosítás ideje: 2013-05-13 17:49:02