egy őszinte szerelmi vallomás (jav.)
nem tagadom kevés kell belőled
de az nagyon
a személytelenség elölről és hátulról is
fedez
már unlak épphogy megkaptalak
így természetes
kívülről egy birka belülről hat ökör a fejed
rekordhülye vagy
megdöntelek
pótolhatatlan vagy mert senki mást így
megalázni nem lehet
azt kérded mért érdekel jobban minden
szerved mint a szíved
pedig egyformán rossz vagy a centrumban
és a külterületeken
végbélnyíláson kihúzott lélek
utállak mert meztelenebb már nem lehetsz
ismerlek
a kisebbrendűségi komplexusomat
zavarja az emberek közelsége
ezért jó téged sétáltatni
fütty ül jó kutya fekszik
hogyhogy nem törzskönyved van
személyi helyett
mielőtt az ölembe pisálnál jelezz
legközelebb
és legyél hozzám hűséges
2013
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-05-06 21:52:55
Utolsó módosítás ideje: 2013-05-06 21:52:55