selyemzsinór
L. Charpentier Gigolájának témájára
a nők nemcsak szülők titkos társaságok
szingli özvegy képbe kerül
egy asztrobeszélgetés nagyívű kezdés
egy teázás fenyegetettség
kíméletlen a pá(r)vadászat
készpénzért műtárgyért
meghamisított iratokkal g. sose meztelen
nem tartozik a zenészóriások közé
de sokat végigzongorázik
szóbeszéd tárgya kasszanova
ennek a zenekarnak csak férfitagjai lehetnek
ügyeskezűek jógyomrúak
a bizalom irántuk gyerekorra nyúlik vissza
játék a nagymamákkal
jólindult kibukott palánta unokapótlék
legfőbb törvény a hallgatás
a rokonnak mondott illetővel kapcsolatban
aki segít szatyrot pakolni kasszát kezelni
testet ápolni
mit ér a fiú ha lány
méltatlan befejezés
2013
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-04-08 13:55:50
Utolsó módosítás ideje: 2013-04-08 13:58:18