Hajószegecs
Roppant a rend és vége lett*
Erről szól Nyugat és Kelet
Csak magánzóként vallhatod
A Föld az mégis otthonod
Lánglelkű már sosem lehetsz
A sorsod író képletet
Még van időd hogy megtanuld
Ne légy az énekes Vazul
Csak józan mint a mesterek
Akik előtt egy cél lebeg
Az elveszett konstrukció
Ami nem hagymáz fikció
Ami a hűvös tiszta ész
Amit nem vall csak a merész
Aki az árral szembemegy
Csak jól szerelt hajószegecs
A nyomást csak az bírja ki
S bár kínzás alatt vallani
Biztos nem elkerülhető
Nekik dolgozik az idő
* Egy napilap cikkének címe. A cikket tkp. el sem olvastam, de a cím megihletett.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-03-16 17:41:02
Utolsó módosítás ideje: 2013-03-16 17:56:05