Pillanatfelvétel
Csapnivaló az egész élet,
javíthatatlan, végítélet
következik, már nemsokára,
s az ember nem vigyáz magára;
mintha nagyon sietni kéne,
pillantásra se nézzen félre,
csak a célt lássa, oda nézzen,
szerep szerint legyen egészen,
ahogy a szereposztó élet
elvárja, játssza az egészet,
ne válogasson, mazsolázzon,
izzadjon, a hidegben fázzon,
ez a rend, ne kuszálja tovább,
zavaros így is, a délibáb
fordítva feszül át az égen,
s ő szorongva ül, falfehéren
rendet rak, és kezdi elölről,
s ha ránéznek, már visszahőköl,
fél a teljes földindulástól,
megbántják, ha valaki rászól.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-02-26 07:23:03
Utolsó módosítás ideje: 2013-02-26 07:23:03