örökké
Egy nap tombol a Szeretet,
üvegbe zárnám egy évre.
Imádkozzunk ne legyen vége.
Ha virágot bont a tavasz,
Ha a nyár forrón éget,
véget még ne érjen.
Szeretni ne felejts el,
közhelyes gondolatok,
nyelvem hegyén...
Ma a megváltó megszületett,
értünk élt, békét remélt.
Sose felejtsük a mai napot.
Örökké él ,Ő nem halott,
amíg élünk, földön lakunk.
Vigyázza majd a léptünk.
Ha mindennek vége...
Ha vége a napnak...
Ha vesztünk is...
Akkor is örökké,
béke és szeretet velünk legyen,
holnap is fogd meg a kezem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-12-24 19:00:25
Utolsó módosítás ideje: 2013-05-04 21:14:38