Pongrácz Ágnes
Könyörgés fél-fényben
Adj, Uram,
békét a szívünkbe,
adj, Uram
lángot asztalunkra,
adj, Uram,
abroszt, s rá foszlós kalácsot,
hadd lakjunk jól...
... szeretettel
adj, Uram, békét,
a szívünkbe lángot,
asztalunkra abroszt,
s rá foszlós kalácsot,
hagyd,
lakjék jól szeretettel test és szellem,
adj, Uram, békét,
boldog Karácsonyt!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-12-22 15:15:31 Utolsó módosítás ideje: 2012-12-22 15:15:31
|
|
|