...hogy anyámból kivágtak,
nem fájt igazán...
(még sokáig hordozott a hátán...)
az igazi pofont akkor kaptam Tőle,
mikor megvette az első borotvám
s azt mondta:
"cigarettázz, mert kövér vagy..."
azóta már azt sem szégyellem,
hogy lassan ötven éve
NEM a Mamára gondolok...