Vegyél Pulóvert
Nem mondhatom, hogy ne menj el
menj, ha el akarsz menni
menj a hegyekbe vagy a tengerhez
valósítsd meg magad
nyilvánvaló, mi itt az én szerepem
tudom, mit kell most mondanom
vegyél pulóvert meg ne fázz nekem
hagyj itt nyugodtan én majd megleszek
sokat nevess mondatja a barátság
a férfiak szerelme hormonális mesélted
hát találj egy férfit jó sok hormonnal
és engedd meg neki, hogy szeressen
tudd, hogy engem bármikor elérsz
felhívhatsz, mesélhetsz, hallgatlak a skype-on
sokszor mondom majd, hogy jól nézel ki
ne aggódj miattam, tényleg megleszek.
menj a hegyekbe vagy a tengerhez
menj, ha el akarsz menni
nagyon szeretlek, nyilván a hormonoktól
vegyél pulóvert, meg ne fázz nekem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-11-22 22:43:07
Utolsó módosítás ideje: 2012-11-22 22:43:07