a fa
egyszer néztem a fát
mint mindig
ahogy a díszek húzzák
de ez a fa másmilyen volt
nem tudott küzdeni
sem elaszni
hasonlított egy emberre
aki a házunkban
a kapualjban
a lépcsőn
még valamikor feküdt
az az ember akkor ott
egészen biztosan gumiból volt
torlaszként
és ahogy a fát nem lehetett átölelni
úgy a fekvőt átlépni sem
és csak néztem
és vártam
hogy a gyanta illatát
lélegezzem be
de nem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-11-21 16:14:26
Utolsó módosítás ideje: 2012-11-21 18:03:20