Fő az önbizalom
Eléggé nem teszek jót magamnak,
de igazán jól alakulnak a dolgok.
Kedvező jel, hogy a cigiadagom
az emelés dacára megdupláztam.
Kocsma még maximum kétnaponta,
de csak módjával kerülöm már az
italt. A nők meg hála az úristennek
úgyis maguktól elkerülnek. Elég
rossz hatást tesz rám az egóm,
de végre nem lesz már útban ma-
gamnak. Ha így megy, és nem jön közbe
semmi, azt is megérem, hogy elpatkoltam.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-11-12 10:07:49
Utolsó módosítás ideje: 2012-11-12 10:07:49