Végjáték
A kanapé előtt térdelsz.
Nem imádkozol, keresel
a régi fényképek között
valami fontosat. Ami neked.
Nem leled. Nem lelheted.
Halkan zúgnak a falak,
a szomszéd fát vág,
vagy halat pucol. Egyre megy,
úgysincs semmi dolgod vele.
Ráncos gyermek az este.
Csönd van. Csak benned kondul
meg egy néma há.
Ma sem mész még világgá.
Itt lenne dolgod. Lusta vagy.
Futó há három üt paraszt.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-10-23 13:15:19
Utolsó módosítás ideje: 2012-10-23 13:15:19