Rejtegettem...
rejtegettem egykor vétkeimet
takargattam őket akár valami kincset
többet értek nekem mint a feloldozás
hozzám tartoztak akár csuporhoz a máz
úgy fájt volna a lelkem nélkülük
mint zenésznek fáj a hangtalan hegedűk
száraz némasága
van az úgy
hogy téved az ember
csak bevallani
ne lenne olyan
nehéz
feldobtam egy almát
hogy lássam
leesik-e
leesett
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-10-15 22:11:11
Utolsó módosítás ideje: 2012-10-15 22:11:11