A rádiótornyokon túl
Itt élek, a rádiótornyokon túl.
Nem kívánatos a szerelmi bánat.
Hordozható égbolt, rádióernyő.
Ne jöjjön létre rakétaeső.
Vállamra veszem szerelmed.
Emlékszem az első táncra,
teraszról néztük a várost,
aztán, mikor taxihoz mentünk.
Kezed kezembe illett éppen.
Azt hiszem, akkor velünk volt
az Isten.
Azt a lakást már eladták,
azóta ugatom a Holdat.
Beszámított veszteség lettél.
Csapataink harcban állnak.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-10-12 22:28:03
Utolsó módosítás ideje: 2012-10-12 22:28:03