Csak egy kicsit...
nem sajnálom a soha el nem olvasott könyveket
a csillagokat sem bírom megszámolni soha
hiába kezdek bele a száznyolcvanötödiknél
már kissé unalmas
kezdetben volt az üres könyvespolc
csak később találta fel a papírt egy korát megelőző zseni
azóta a könyvekbe temetett szavaktól
áporodott levegőjű szobákban
próbáljuk megfejteni Istent
logikailag eljutni a végtelenig
legalább olyan nevetséges ez
mint ülve de mégis
százhatvan kilométer per órával
leutazni az óceánhoz
nem akarok saját könyvet magamnak
jó lenne kibírni
hogy a tollhoz se nyúljak soha
életre ítéltettem azért
őrzöm magam
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-10-11 11:08:37
Utolsó módosítás ideje: 2012-10-11 11:08:37