Határ
Mindig is radikális elme voltam.
Radikálisan narcisztikus és magányos.
Hosszú és veszélyes perceket töltöttem
egyedül.
Egyszer kitaláltam azt a szót:
Határ. Azóta ki-be sétálnak
belőlem az állapotok. Kurzívország
eszmekupolái felé vezetnek.
Na nem mintha okosabb célom volna,
mint az inkognitó, vagy hogy a szorongás
hiénái elől meneküljek.
Ez persze így sem lesz több, mint
afféle sajáthamu, a hiány ábécéskönyvéhez
tartozó jegyzetekkel.
De legalább dolgozom magamon,
hogy a margón legyek.
Mielőtt kurzív kátrányt
öntök az egészre.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-10-09 10:19:25
Utolsó módosítás ideje: 2012-10-09 10:26:09