A négy közveszélyes lovasból egy
A négy közveszélyes lovasból egy
nyugodt, laza galoppal
érkezett a só sivatagból,
a képtelenül körforgó
idő eltörlése miatt.
Aki elé került torkának szegezte:
mit tettél a töméntelen idő alatt?
Tanultam! Segítettem! Nemzettem! Sírtam!
Hagyj menedékemben!
Nesze! Végtelen idő!
Nesze cirkuszjegy arcoddal díszítve!
Redukálni halálra és születésre!
Répát ültess! Ne szakadj el a természettől
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-09-23 14:32:22
Utolsó módosítás ideje: 2012-09-23 15:12:53