Az erkélyen állok, Júlia húzza
a csíkját.
Integetek, de nem lát
át feltételezett szándékaimon
most se.
Hogy miért ez a kurva integetés
újra meg újra?
Mert nálam hagyta a lekvárt.
Én nem fogom semmire kenni
úgy ám!, és nem fogom
semmilyen módon visszatartani
Júliát biztos.