a hulló könnyek kutyája
már egy ideje a nyomodban van
veled alszik kel
moccanatlan őrzi álmodat
szemében megláthatod holnapod
részvétlen hűvösét
bundájába törölhetnéd
bánatod sáremlékeit
oldalán a legyek lepte sebbe
márthatod ujjadat
hogy bizonyságot nyerj
harapásokról
mélységekről
mielőtt még
megnyalná arcodat