Kelet - Pest
megpendítette a gitárt
a pincérnő majdnem ölembe öntötte a sört
de már az első sornál
szürcsöltem a habot
köszörültem a torkom
rekedt énekes
„a halál nem végleges”
szólt a blues
harmadnapja vagyok részeg
a pusztulásnak néha íze van
írtam valahol most meg mondom
nem dobálok papírfecniket az asztalra
verskezdeményekkel
helyettük
feles poharak kisköreibe szédülök
„nyitva az ajtó”
vastagszik a refrén
dob és basszus kalapál
„szívem nincs kecmec”
érzelmeskedik a dal
cigány kurva ül mellém
pinázzunk mondja
két hónapos terhes vagyok
utolsó körömet futom
rövidre sem hívom meg
„sírd el bánatod” „crying”
ne fogd meg a faszom
szól a blues
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-06-20 08:41:51
Utolsó módosítás ideje: 2012-06-21 00:49:24