Jó lesz itt
Fotód képernyőmön.
Kézfogás, a lencsébe nézel meglepetten.
A mozdulat egyszerű,
félek, örökké ebben a pózban látlak majd.
Hétköznapi az arc, a szem.
Tudom. Miért érdekel mégis??
Nem értem.
Mondataid csak nekem szólnak,
hozzám szólnak, gyengédek.
Még nem is láttál, már tudod ki vagyok.
Érzed a nő felébredt, álmos szemeit dörzsölve rád néz.
A nemrég volt gyönyörű álom után kapna,
de már tudja ébren is jó lesz itt.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-06-19 05:06:59
Utolsó módosítás ideje: 2012-06-19 05:06:59