Talákozás az álmaimmal
Pofátlanul ágaskodtak a csillagok az égen. Szétdarabolta magát a Hold, csak a fél arcát mutatta. Megzavart félálmomban a fénye, éppen készültem kilépni önmagamból, hogy találkozzak a másik énemmel, aki csendes és nem nyughatatlan. Megpróbáltam beleolvadni a semmibe, de az ellen-tétjeim viaskodni kezdtek egymással. Meghoztam ítéletemet: azt akarom, hogy az álmom radírozza ki fél arcát a Holdnak, hogy legyen háboríthatatlan a harmónia.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-06-18 09:46:42
Utolsó módosítás ideje: 2012-06-18 09:46:42