Zsuzsi baba könnyei
Kisgyermek voltál, arcodról letöröltem az elmaszatolt könnyeket, mert cimboráid kiszúrták kedvenc babádnak, Zsuzsinak a jobb szemét, hogy ne lásson tisztán téged, amikor az óvodából hazajössz, és boldogan rohansz feléje, és mondod lelkesen, kaptam egy csokit Andráskától, meg se kezdtem, kéred a felét? Most is törölöm a könnyeket a babáról, akiből annak idején csúfot űztek a rossz fiúk. Süket lett az egyik fülére, de mindig meghallja, ha csöng a telefon. Azt hiszem, téged vár, mert kitartó és konok. Valamelyik nap rendezgettem a babaházban. Képzeld el, mit találtam meg? Az Andráskától kapott csokit, ugyanabban a papírban, ugyanúgy becsomagolva.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-06-12 02:33:46
Utolsó módosítás ideje: 2012-06-12 02:33:46