CSAK EGY LEVÉL... ? Gabónak II.
Csak egy levél amit Tőled kérek én,
Attól ki a legszebb a föld kerekén,
Mert nagyon hiányzol, mert fáj a szívem,
Nem hiszed el hogy mit jelentesz nekem... ?
Gyönyörű szép vagy, a mosolyod megkapó,
Ábrándos tekinteted olyan hódító.
Elrabolta szívem talán örökre,
Hogy elrepüljön véle nagy sietve
Az álmok mezejére, ahol a boldogság
Kék madara várjon reám, vagy a valóság
Köntösét rakja rám és újra eltűnik,
Számomra boldogtalanság következik.
Csak egy levél amit Tőled kérek én,
Attól ki a legszebb a föld kerekén,
Mert hiányzol, mert fáj a szívem,
Nem hiszedel hogy mit jelentesz nekem... ?
Zirc, 2004. 05. 12.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.