Nekem számított
Legyártottam mi mást tehettem volna
szerettem őt hát nem kellett kiút
így nem lehet hogy számlámból kivonjam
a legyártott szőke kisfiút
most végignézem bármit is csináljon
és végignézem: megcsinálja más
és úgy iszom és annyit hogy ne fájjon
hogy szénsavmentes minden árulás
és úgy teszek hogy sosem volt családom
és azt mondom hogy hozzá sincs közöm
egy éve bár hogy pusztán megszokásból
ébredek fel élek öltözöm
Lehet hogy ez másoknak jó mulatság
nekem számított nem volt súlytalan
hadd gondolják hogy végre megmutatták -
szerettem őt nem szégyellem magam
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Mozgó Világ, 2012 május
Feltöltés ideje: 2012-05-31 10:13:16
Utolsó módosítás ideje: 2012-05-31 10:13:16