maradt még
„Álmodd hozzá egy másik éjszakához”
(Karafiáth Orsolya)
mint szem ráncán a fény: kisiklott életem
– ekkora csöndet csak egy pincemély terem
árnyék lépett közénk és fuldokló szavak
átnéztél rajtam a hallgatás ránk szakadt
kezdődhet a holnap és kezdődhet bármi
nem tudok s akarok a kedvedben járni
maradt még bennünk úgyis elég sebhely
legalább a múltat vidd magaddal s tedd el
ami elveszett azt nem kell már keresni
maradok holttérben egy kifosztott senki
borgőzös emlékek táplálják a káoszt
hozzáálmodlak egy másik éjszakához
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Vörös Postakocsi, 2010/1.
Kötetben: - (-, -)
Kiadó: -
Feltöltés ideje: 2012-05-22 17:15:34
Utolsó módosítás ideje: 2012-05-22 17:15:34