csillagpor-oltás
lekanalazom egyszer a holdat
kisütöm neked napolajban
és csillagpor-cukorral hintem.
madártejen kergetik egymást
a habcsókok.
tűzmanók rebegnek a bodzabokorban.
hajbafont táncok futnak körül
egy máglyát.
bögréből iszom mosolyod.
kíváncsi vagyok
hogyan morzsol lepkéket a blúzod.
kihörpintettem az élet borát
lefolyik Afrodité-nyakadon.
2012
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-04-30 11:42:20
Utolsó módosítás ideje: 2012-04-30 11:42:20