Buborékot mértem
Buborékot mértem a Kaktusz
utcán. Tudom sokat tudsz
a modern szinopszisokról.
Csak egyet nem tudsz: ősnek
lenni, hősnek!
Mint mikor első versem
írtam, és minden egybe jut,
mint vízbe a levegő.
Telelő nyár, terelő szerető
emlékek egysége bennem.
Vagyunk mi felleggel
megvertek.
Az édenkertben lettek,
álltak
álmaink.
Hát miért nem nézünk hátra
már megint?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-04-28 22:30:29
Utolsó módosítás ideje: 2012-04-28 22:30:29