problémák nyáréjszakán
felhőt maradékosan osztani
hogy lehet? szélsírta
napfényben rárivallni?
vagy madárnyak mögül?
törtvonalat helyezni
testébe?és mi marad
utána? ikrák?
mint lebontott atomok?
pasztell-pöttyök? gyűrt
párnák? mégis mik? és
voltaképpen a Nap
mit szól ehhez?
beletörődik. szél mossa
habarcsos arcát. kalapját
ingét gyorsan lehántja.
a nyárhevét csak
szempillái szegélyezik.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-04-26 23:18:57
Utolsó módosítás ideje: 2012-04-26 23:18:57