felnéz.
keze a vállamon. az egyik.
azt hiszem a bal.
tekintete átégeti a papírt. amire írom.
a rádióban Borogyin második vonósnégyes
második tétel
amikor éppen a hegedű.
ha még nem hallgattad meg
most tedd fel és sírj vele
ahogy keze a vállamon
és ahogy tekintetének túloldalán elszenesedik a papír.