49.
ha egyszer majd kilépsz a falból
vagy belépsz - olyan nehéz ezt tudni –
és rákérdeznek merre jártál
eléjük üríted magad
és nézed ahogy egy-két csatakos elmúláson kívül
mást nem találnak
a lényeg kérdezik hol a lényeg
kibogozhatatlan mozdulataikban ott a kétségbeesés
ami annyira jellemző volt rád
de most már
karbafont kézzel figyeled üres kapkodásukat
majd visszalépsz
vagy ki
mindegy már
párhuzamosaidnak úgysincs értelmük
a végtelenben
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-04-16 09:59:58
Utolsó módosítás ideje: 2012-04-16 14:31:20