Az éjszaka csendje
Látod a távoli nagy tüzek árnyai messzire nyúlnak , *
csillagos ég alatt enged e tested is fénybe merülni? *
Láthatod énedet, végzete fellegén ég fele szállni ?
lüktet a gondolat, elhagyod önmagad, űrt nem is érzel *
égnek a csillagok,Éj tüze ráragyog oldja a csendet *
Hallod- e, hogy dobog, üt szíved; üst dobol, ütemre robban *
tengernek árján szirénnek éneke messzire hallik.. *
Távol az ég alatt, üstökösként szalad fénnyel a csillag ?
Sorsod a végzeted, életed emléke röpke időnek ¬*
érzed a pillanat úgy, ahogy fa szabad, nőhet az égig , ?
mégis a Vén Idő, porlik el, mint a kő, máll' ezer évig...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-04-06 09:02:47
Utolsó módosítás ideje: 2012-04-06 09:02:47