kontrasztos alma-gondolat
az asszimetrikus alma ág
villanyt olt.
vagy egyszerűen a szemem
e fátyolos időben.
jogfosztottként gépeli sötét
aggályát. higany
cérnát cipelek cipőmben,
vagy egyszerűen az alma-sötét
cipzározza le pók-életű
világom fény fogalmát.
és e fáradt hullám megtört
szilárd szilánkja lyukat
hasít nedves üvegtestembe,
lúgos foltokat ejtve lelkem
teraszán. itt ömlik keresztül
ellenmondásaim rugalmas
fegyelme, felhő karú
gondolataim vázlata. a világ
kontraszt berendezése.
csillaglövés homlokomra,
mondhatnám határokat
húznak telítetlen éjszakáim?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-04-05 00:37:43
Utolsó módosítás ideje: 2012-04-05 00:37:43