Szívkamra
Szívkamra
Már nemcsak a tavaszt és a nyarat,
Szívem őrzi a telet és az ősz hűvösét is.
Falevelek hulló táncát, hópihék ölelését,
Varjak károgását meztelen ágakon.
Sarki koldus és elgázolt kutya tekintetét,
Sárba tapadt bánatot rozsdás hajnalon.
Minden évszakban feltétel nélkül
hajlandó vagyok meglátni a szépet:
A maradandó lehetséges változatait.
Amit érdemes elraktározni, hogy
üres napjaimban rájárhassak,
nassolgathassak belőlük.
Vagy éppen rágódhassak rajtuk.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-03-26 08:23:53
Utolsó módosítás ideje: 2012-04-05 11:20:23