megláttalak hat év után
előttem álltál a metrólépcsőn
hátrafordultál köszöntünk
az emberek csurogtak lefelé
a gumira rásült a cipőm
alig tudtam lelépni
de
már nem szégyelltem hogy
"elhagytalak" nem voltál
egyedül megvastagodott
derekamra gondoltam
és feleszméltem
huszonhét plusz hat év után
az isten se emlékezhet
hogy összeadott minket