tértivevény
találkozhatunk persze nehéz így háttal a másiknak
a fordulás pedig kényelmetlenebb az akarásnál
húsos csókod a csontvázemlékek között kikönyököl
oldalamon minden ölelés tüskés fojtó inda tekinteted
akár egy porcelán Krisztusé üveg mögötti némaságban
összeszorított combjaid nem megy az a szín a szádhoz
már régen túl érett a cseresznye talán csak megjelölni
akarsz aztán úgy kapod el fejed mintha öklendeznél
valamit
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-03-15 20:22:46
Utolsó módosítás ideje: 2012-03-15 20:22:46