Nincs megoldás
Beláthatod azt is, néha nincs megoldás,
krumplit tudsz csak enni, elfogyott a kolbász,
számodra a tér úgy összezsugorodik,
hogy kilépsz belőle, ha vársz még holnapig,
véget ér a félénk földi bolyongásod,
ha látsz még valamit, csak magadat látod,
véget ér a világ, te se leszel, ő se,
senkinek nem lehetsz többé ismerőse,
mint a születésed előtt, akkor se volt
számodra itt senki, se eleven, se holt,
nem fog itt már senki kutatni utánad,
akkor se haladsz, ha lejárod a lábad -,
az egész nem lesz más, mint egy rémes álom,
hogy ettől félsz nagyon, most már nem csodálom.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-02-21 06:31:18
Utolsó módosítás ideje: 2012-02-21 06:31:18