Quijote
Reszketeg árnyékok éneke
át a reggelen estén fátyolos
ködben távol a horizont
barnított égő arany frontján
millió éves fagyok
Mint fekete bogarak boton
bodza-sárga borostyánban
zöldülő füllel
fülel a föld el
Azt álmodtam alszom
tehetetlen reggeltől
reggelig egy kertben
szavaktól hemzsegő
álmomban álmodtam
magányos szigeten egy tárgy
lettem voltam magamat ettem
arctalan fekete néma
űrben tespedőn habzsoltam
betűket szavakat remegőn
Vak utam süket
Süket utam vak
Füleim hegyek
Szemeim tavak
A malom is aprófa
és már lándzsám sincsen...
Borotva nélkül egy
borotválkozó tükör
lett minden kincsem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-02-14 19:36:26
Utolsó módosítás ideje: 2012-02-14 19:36:26