Áll a kislány,
áll a sarkon,
mellette
süllyedő
temető.
Áll a kislány,
vörös kabátja
szemfedő.
A kislány
csak áll
mozdulatlan,
meredten nézi
a temetőt.
A világ
messze van.
Szárnya hólepel,
szája névtelen.
Hideg van
– gyönyörű.
Áll a kislány,
áll a sarkon.
Hideg van .
Gyönyörű
fagyhalál.
Kéznyújtás és
karhatalom.
Áll a kislány.
Mire vár?
MIRE VÁR?
Hideg van most.